Producten

Wild Lettuce

Indian Elements

Wild Lettuce - 50 gram

Wild Lettuce, of Gifsla, is geen sla waar je een salade van maakt. Het is namelijk een psychoactief kruid dat enkele bijzondere eigenschappen heeft. Zo kan gebruik van dit middel zorgen voor een zeer ontspannen, rustgevend effect. Omdat Wild Lettuce verdovend en kalmerend kan werken wordt het middel ook vaak gebruikt om de slaap mee te ondersteunen.

Meer informatie over Wild Lettuce:

Wild Lettuce staat bekend onder enkele verschillende namen. Zo kennen we de plant als gifsla, opium sla en bittere sla. De botanische naam is Lactuca Virosa. De plant is van nature terug te vinden in delen van Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. In de juiste omstandigheden kan hij liefst 1,5m groot worden en gele bloemen produceren. Naast dat dit kruid er anders uitziet dan gewone sla, heeft het ook enkele andere bijzondere eigenschappen. Deze eigenschappen werden door de Romeinen al benut.

Gifsla bezit namelijk enkele psychoactieve stoffen. De effecten hiervan kunnen vergeleken worden met die van opiaten als Opium, alleen dan milder en niet verslavend. Gebruik van het kruid kan bijvoorbeeld zorgen voor een rustgevend en kalmerend effect. Ook heeft Wild Lettuce de eigenschap om pijn te verzachten. Een hogere dosis zorgt vaak voor een roes die door gebruikers als “licht spacend” wordt ervaren. Een lagere dosis wordt regelmatig gebruikt om slaap te ondersteunen en potentieel om dromen te versterken.

De Wild Lettuce kruidenmix van Indian Elements kan op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld door er thee van te trekken.

Ingrediënten:

Lactuca Virosa

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements