Producten

Salvia 20x

Indian Elements

Salvia Extract 20x

Salvia komt van de Salvia Divinorum en is verwant aan salie. De plant is een zeer krachtig hallucinogeen dat enkele unieke psychedelische effecten kan leveren. Salvia kan onder andere zorgen voor een euforisch gevoel maar ook visioenen en hallucinaties opwekken. Een ander kenmerkend effect is het “een worden met een object”. Een gebruiker zou zich daarom zomaar één kunnen gaan voelen met een stoel of bank. Dit extract is 20 keer sterker dan de standaard Salvia Divinorum leafs.

Extra informatie over Salvia:

Salvia, of beter gezegd Salvia Divinorum, is een bijzonder kruid dat behoort tot de Salie familie. Het staat onder andere bekend als Waarzeggerssalie, heilige salie, Ska Maria Pastora of gewoon Salvia. De plant komt voor in delen van Noord-, Centraal-, en Zuid-Amerika. Oude culturen weten al duizenden jaren af van de psychoactieve werking van Salvia. Met name de Mazateken uit Mexico staan (ze gebruiken het nog steeds) bekend om het gebruik van dit middel bij verschillende rituelen. Dit doen Mazatec medicijnmannen voornamelijk om sjamanistische visioenen op te wekken. Wie Salvia gebruikt kan snappen waar medicijnmannen dit idee vandaan hebben gehaald. De aanwezige stof Salvinorin A kan namelijk enkele intense psychedelische effecten opwekken. Deze effecten zijn uniek voor Salvia en eigenlijk niet te vergelijken met die van bijvoorbeeld LSD. De effecten van Salvia verschillen naargelang het extract en de dosis die genomen wordt. Minder heftige effecten zijn onder andere het gevoel van ontspanning en verscherpte zintuigen, dit is vergelijkbaar met het roken van cannabis. Wanneer het heftiger wordt kunnen er visioenen en intense hallucinaties ontstaan. Deze hallucinaties kunnen ook zo heftig zijn dat het verschil tussen realiteit en fantasie niet meer waargenomen kan worden. De waarheid kan compleet verdraaien waarbij een reis naar een andere dimensie zeker mogelijk is. Hierbij verdwijnt soms ook het ego of zelfs het complete bewustzijn van het lichaam. Soms wordt dit omschreven als “één worden” of “samensmelten” met een object. Kortom, Salvia heeft een erg intens potentieel. Salvia 20x van Indian Elements bevat een extract dat 20 keer sterker is dan de standaard Salvia Divinorum leafs. Niet gebruiken in combinatie met andere psychedelische stoffen.

Ingrediënten:

Salvia Divinorum 20x extract

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.
Meer kruiden van

Indian Elements