Producten

Passion Flower

Indian Elements

Passion Flower - 50 gram

Passion Flower, of Passiebloem, is een kruid met enkele geweldige rustgevende eigenschappen. Dit kruid wordt daarom vooral gebruikt als kalmeringsmiddel en om de slaap te ondersteunen. Bij een hoge dosis kunnen er hallucinaties optreden. Passiebloem behoort tot de groep natuurlijke MAO-remmers.

Meer informatie over Passion Flower:

De botanische naam van Passion Flower is Passiflora. In Nederland kennen we hem als Passiebloem. Er bestaan zo’n 500 verschillende soorten van deze bloem. De Indian Elements Passion Flower mix wordt gemaakt van de Passiflora Incarnata. Deze paarse variant komt voornamelijk voor in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. Daar staat hij ook bekend als maypop.

Passion Flower kan ondersteuning bieden bij verschillende aandoeningen. Zo wordt het kruid bijvoorbeeld gebruikt als natuurlijk middel bij verschillende maag en darmklachten zoals diarree. De passiebloem is het meest gewaardeerd om de kalmerende eigenschappen. Daarom is het een geliefd natuurlijk product tegen angstaanvallen en emotionele stress. Ook zou het de slaap kunnen ondersteunen. Bij een hoge dosis is het mogelijk dat er een high ontstaat en dat er hallucinaties optreden. De bloem behoort daarnaast ook tot de natuurlijke MAO-remmers.

De Passion Flower kruidenmix van Indian Elements kan op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld door er thee van te trekken. Het product bevat geen THC.

Ingrediënten:

Passiflora Incarnata

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements