Producten

Mitragyna Javanica

Mitragyna Javanica

Indian Elements

Mitragyna Javanica - 50 gram

Mitragyna Javanica (Kra Thum Na) is een kleine boomsoort die voornamelijk terug te vinden is in Zuidoost-Azië. De effecten van Mitragyna Javanica kunnen zowel euforisch, stimulerend en rustgevend zijn. Daarmee zijn de effecten vergelijkbaar met die van de verwante Mitragyna Hirsuta en Mitragyna Speciosa (Kratom). De Javanica is overigens wel minder sterk dan zijn neefjes, daarom is hij beter geschikt voor beginners. Voor de beste ervaring raden wij aan om er thee van te trekken.

Meer informatie over Mitragyna Javanica:

De Mitragyna Javanica, ook wel Kra Thum Na genoemd, is een Aziatische boom met enkele bijzondere eigenschappen. De bladeren van deze boom kunnen gebruikt worden als kruid om op te kauwen of om thee van te trekken. Het kruid heeft de eigenschap om zowel stimulerend als rustgevend te werken en daarbij de gemoedstoestand te verbeteren. Ook kan Indian Elements Mitragyna Javanica hulp bieden bij stress en pijn.

De effecten verschillen wel per dosis. Bij een lage dosis zullen de stimulerende effecten beter merkbaar zijn. Om deze reden wordt het middel in Azië ook gebruikt als oppepper bij fysieke activiteiten, bijvoorbeeld door Muay Thai boxers. Bij een hoge dosis zal dit energieke aspect minder aanwezig zijn en zullen voornamelijk de kalmerende en sederende effecten optreden.

Mitragyna Javanica is vergelijkbaar met Mitragyna Hirsuta en Mitragyna Speciosa. Wel is het kruid minder sterk dan de andere twee soorten. Hierdoor is het beter geschikt voor beginners en onervaren gebruikers. Voor het beste en sterkste effect raden wij aan om hier thee van te trekken.

Ingrediënten:

Mitragyna Javanica

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements