Producten

Mitragyna Hirsuta

Indian Elements

Mitragyna Hirsuta - 50 gram

Mitragyna Hirsuta (ook wel Kra Thum Khok) is een veelzijdige Aziatische boomsoort. De werking van dit kruid is zowel stimulerend als rustgevend en kalmerend. Daarmee is het vergelijkbaar met de effecten van de verwante Mitragyna Speciosa, ook bekend als Kratom. Meestal wordt er thee van gezet maar er kan ook op de bladeren gekauwd worden. Gebruikers kunnen een gevoel van rust en verbeterde gemoedstoestand ervaren.

Meer informatie over Mitragyna Hirsuta:

Mitragyna Hirsuta is een boom die veelal voorkomt in delen van Cambodja, Vietnam en Thailand (waar hij Kra Thum Khok wordt genoemd). Op de bladeren van deze boom kan gekauwd worden voor een licht stimulerend en verzachtend effect. Een andere manier om het kruid te gebruiken is door er thee van te trekken. Deze manier is het populairst omdat de effecten sterker zijn en langer duren.

De Mitragyna Hirsuta is extra veelzijdig omdat verschillende dosissen verschillende effecten met zich meebrengen. Een kleine hoeveelheid kan zorgen voor een stimulerend en tevens verzachtend effect. Een hoge dosis brengt juist weer een kalmerende en ontspannende werking met zich mee. De effecten kunnen vergeleken worden met die van het bekendere Kratom, dat van een verwante plant afkomstig is.

Ingrediënten:

Mitragyna Hirsuta (Kra Thum Khok)

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements