Producten

Herbal Spliff Mix

Indian Elements

Herbal Spliff Mix - 50 & 250 gram

De Indian Elements Herbal Spliff Mix is een rustgevende kruidenmelange. Een bijzondere eigenschap van deze mix is dat het de effecten van cannabis kan versterken. Mede dankzij de ontspannende werking komt het product ook zeer goed tot zijn recht in periodes met stress. Kortom, gebruik de Herbal Spliff Mix vooral om even lekker tot rust te komen. De mix is op verschillende manieren te gebruiken, onder andere door er thee van te zetten

Meer informatie over Herbal Spliff Mix:

Ben je toe aan ontspanning? Dan biedt de Herbal Spliff Mix van Indian Elements uitkomst. De kruidenmix is speciaal samengesteld om op natuurlijke wijze te kunnen ontstressen. Het rustgevende kruidenmengsel kan ook het effect van cannabis versterken. Verder bevat het geen tabak en nicotine.

Herbal Spliff Mix is verkrijgbaar in hoeveelheden van 50 en 250 gram. De kruidenmix is op verschillende manieren te gebruiken, zo kan er bijvoorbeeld thee van gezet worden. Gebruik het om na een drukke dag nog even te ontspannen. Of misschien ben je van plan om een avond te chillen? Ook dan komt dit product goed van pas.

Ingrediënten:

Herbal Spliff Mix kruidenmelange (100% natuurlijk)

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements