Producten

Ginkgo Biloba

Indian Elements

Ginkgo Biloba -
50 gram

Ginkgo Biloba, of Japanse Tempelboom, is naar verluid de oudste boomsoort ter wereld. De boom wordt al duizenden jaren als geneeskrachtig middel gebruikt. Ook is de Ginkgo Biloba in Aziƫ van grote symbolische waarde. In Europa staat Ginkgo vooral bekend als krachtige superfood. Ginkgo Biloba van Indian Elements zit vol antioxidanten en wordt onder andere genomen omdat het de bloedsomloop, mentale focus en het geheugen kan ondersteunen.

Meer informatie over Ginkgo Biloba:

Ginkgo Biloba kennen we ook wel als de Japanse Tempelboom of Japanse Notenboom. Dit zijn vreemde namen aangezien de boom oorspronkelijk uit China komt en geen noten maar zaden heeft. Het is naar verluid de oudste levende boomsoort ter wereld. Hij komt in het wild eigenlijk niet meer voor maar wordt nog wel gekweekt. En dat is maar goed ook aangezien er allerlei gezondheidsvoordelen met deze boom in verband gebracht worden.

In de boom vinden we een aantal flavonoĆÆden, ginkoliden en bilobaliden terug. Deze stoffen kunnen vanwege de antioxiderende eigenschappen het lichaam ondersteunen. Ook kan Ginkgo Biloba de bloedsomloop stimuleren en bijdragen aan verschillende mentale processen. Zo worden Ginkgo Biloba kruiden genomen om het concentratievermogen en het geheugen te verbeteren.

Ingrediƫnten:

Ginkgo Biloba

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements