Producten

Galangae

Indian Elements

Galangae - 50 gram

Galangae is een sterk en veelzijdig kruid. In Aziƫ wordt deze aan gember verwante wortel zowel in de keuken, als voor verschillende medische doeleinden gebruikt. Galangae kan onder andere een positief effect hebben op het centrale zenuwstelsel. De wortel zit verder boordevol antioxidanten en kan heilzaam werken voor het maag/darmstelsel. Ook wordt dit kruid gebruikt als natuurlijk afrodisiacum (seksuele stimulant). Het zou namelijk als lustopwekker kunnen werken. Grote hoeveelheden kunnen ook leiden tot milde visuele hallucinaties.

Meer informatie over Galangae:

Galangae (Alpinia Officinarum) is een natuurproduct dat ook bekend staat als de kleine Galangawortel. Het is een aan gember verwante plant die zijn oorsprong vindt in Zuidoost-Aziƫ. De plant zelf kan wel twee meter hoog worden en is verder te herkennen aan de lange dunne bladeren en wit met rode bloemen.

Aan het gebruik van Galangae worden verschillende gezondheidsvoordelen gelinkt, mede dankzij de aanwezige flavonoĆÆde Galangin. Dit stofje heeft potentiĆ«le antibacteriĆ«le en antivirale eigenschappen. Galangae wordt ook genomen omdat het de bloedsomloop en spijsvertering zou kunnen ondersteunen en zelfs als natuurlijke lustopwekker kan werken. Het kruid is op meerdere manieren te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er thee van te zetten.

Ingrediƫnten:

Alpinia Officinarum

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements