Producten

Cola Nut capsules

Indian Elements

Cola Nut - 60 capsules

Cola Nut capsules van Indian Elements geven je een geheel natuurlijke energie boost. Dit effect wordt gecreĆ«erd  door de cafeĆÆne die dit kruid bevat. Het supplement kan onder andere het concentratievermogen verbeteren en vermoeidheidsgevoel bestrijden. Bezig met afvallen? Ook hierbij kan Cola Nut op verschillende manieren ondersteuning bieden. Gewicht verliezen kan wat sneller gaan en ook zal dit makkelijker vol te houden zijn.

Meer informatie over Cola Nut:

Cola Nut van Indian Elements wordt vervaardigd uit het zaadje van de Cola Nitida plant, ook wel Kolanoot genoemd. Deze aan de cacao gerelateerde plant kan zoā€™n 20 meter hoog worden. De bomen zijn voornamelijk te vinden in verschillende tropische oerwouden in Afrika. De zaden die voor deze caps gebruikt worden bevatten van nature cafeĆÆne. Deze natuurlijke stimulant vinden we bijvoorbeeld ook terug in koffie, de effecten zijn hierdoor vergelijkbaar.

Vanwege de cafeĆÆne kan Cola Nut zorgen voor een fijne energie boost. Hierbij wordt het vermoeidheidsgevoel onderdrukt en kunnen de hersenen net dat opkikkertje krijgen dat je nodig hebt. De Cola Nut kan ook zorgen voor een licht euforisch gevoel en daarbij zowel het uithoudingsvermogen als de concentratie verbeteren.

Dankzij de stimulerende eigenschappen kan de Cola Nut ook worden gebruikt als hulpmiddel bij afvallen. Naast de stimulerende effecten op de energiehuishouding kan het product mogelijk het metabolisme verbeteren, hongergevoel onderdrukken en de spijsvertering ondersteunen. Dit kan ervoor zorgen dat gewicht verliezen net wat makkelijker gaat dan normaal.

De naam van dit kruid kwam je misschien ook al bekend voor, en dat is niet geheel toevallig. Cola Nut was namelijk jarenlang het belangrijkste ingrediƫnt van de welbekende frisdrank.

Ingrediƫnten:

Cola Nitida

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements