Producten

Catmint kruiden

Indian Elements

Catmint - 50 gram

Catmint van Indian Elements bevat Wild kattenkruid (Nepeta Cataria). Het kruid heeft kalmerende, rustgevende en zelfs lichte psychoactieve eigenschappen. Gebruikers vergelijken het effect daarom vaak met die van marihuana. Van dit product kun je onder andere thee zetten welke ook nog eens zeer aangenaam smaakt. Perfect om een avondje mee te ontspannen dus!

Meer informatie over Catmint:

Indian Elements Catmint bevat het kruid Nepeta Cataria. Dit kruid kennen we verder ook als Wild kattenkruid of Catnip. Het plantje behoort tot de lipbloemenfamilie en is daarmee verwant aan onder andere munt. Kattenkruid is vooral bekend om de werking die het op katachtigen heeft. De beestjes raken door het plantje in een opmerkelijke staat van intens geluk.

Het gelukzalige gevoel dat katten van Catmint krijgen is bij mensen niet aanwezig. Toch heeft kattenkruid wel andere positieve werkingen op het lichaam. Zo heeft het kruid kalmerende en rustgevende eigenschappen. Gebruik het bijvoorbeeld om even lekker mee tot rust te komen. Catmint kan daarnaast ook zorgen voor lichte hallucinogene en psychedelische effecten. Deze effecten worden vaak vergelijken met die van marihuana. Al met al is Catmint van Indian Elements perfect geschikt voor een ontspannende avond.

De kruidenmix is op verschillende manieren te gebruiken, maar we raden aan om er thee van te zetten. De thee is heerlijk geurig en ook nog eens goed van smaak.

Ingrediënten:

Nepeta Cataria

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements