Producten

Aphrodite Mix kruiden

Indian Elements Aphrodite Mix
Indian Elements

Aphrodite Mix - 50 gram

De Aphrodite Mix van Indian Elements is een kruidenmix bestaande uit 5 verschillende ingrediënten: Damiana, Rode Klaver, Munt, Calendula, Oranje Bloesem. Deze kruiden zijn zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd met één doel: bedprestaties verbeteren! Op zoek naar een natuurlijk lustopwekkend en/of libidoverhogend middel? Dan is de Aphrodite Mix het perfecte product.

Meer informatie over de Aphrodite Mix:

Wie thuis is in de Griekse mythologie weet dat Aphrodite de godin van de liefde en seksualiteit is. Het was in de oudheid gebruikelijk om offers naar deze godin uit te brengen met als doel bedprestaties verbeteren of liefde te vinden. Tegenwoordig is een offer brengen overbodig, je kunt bijvoorbeeld beter een theetje zetten van de Aphrodite Mix van Indian Elements.

Alle ingrediënten van deze potente kruidenmix dragen op hun eigen manier bij aan een leuke avond. Zo prikkelen de sensuele geuren en smaken van munt, rode klaver, oranjebloesem je zintuigen op een spannende manier. De echte ster van deze mix is het afrodiserende kruid Damiana. Dit plantje wordt al duizenden jaren, en tot op de dag van vandaag, gebruikt om het libido te verhogen en lust op te wekken. Ook kan Damiana zorgen voor een mild high gevoel.

Om optimaal te profiteren raden we aan om een goede, sterke thee te zetten van de Aphrodite Mix. Neem de thee samen met je gezelschap voor een spetterende avond en/of nacht.

Ingrediënten:

Damiana, Rode Klaver, Munt, Calendula, Oranjebloesem

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Meer kruiden van

Indian Elements