Producten

Kratom Leaves

Indian Elements - Kratom Leaves
Indian Elements

Kratom Leaves - 50 gram

Kratom Leaves zijn de bladeren van de Mitragyna Speciosa plant. Deze Aziatische boomsoort is veelzijdig en heeft een rijke historie. Kenmerkend voor Kratom is dat de werking zowel stimulerend als ontspannend kan zijn, waarbij het effect afhangt van de dosis. De belangrijkste actieve stof is mitragynine. Dit is een voor Kratom kenmerkende aanwezige alkaloĆÆde. Voor Indian Elements Kratom Leaves wordt de gebruik gemaakt van de Green Maeng Da variant.

Meer informatie over Mitragyna Speciosa:

Kratom (Mitragyna Speciosa) is een plant die van traditioneel gezien vooral gebruikt werd in Zuidoost-Aziƫ. Zo werd (en wordt) er bijvoorbeeld door boeren op de bladeren gekauwd om de lange en zware dagen op het platteland dragelijker te maken. Leuk feitje: de eerste westerse onderzoeker die het gebruik van de plant beschreef, was de Nederlander Pieter W. Korthals.

In West-Europa en Noord-Amerika is Kratom inmiddels erg populair. Vooral de diversiteit aan aan effecten maakt de plant speciaal. Deze effecten verschillen per dosis. Een kleine hoeveelheid kan zorgen voor een energieboost, een hoge dosis brengt juist weer een kalmerende en ontspannende werking met zich mee. De belangrijkste actieve stof die verantwoordelijk is voor de effecten, is de alkaloĆÆde mitragynine. Dit is een planteigen stof die in geen andere plant is terug te vinden.

Indian Elements Kratom Leaves zijn afkomstig van de Green Maeng Da variant. De Maeng Da staat bekend als de meest effectieve Kratom soort. ā€œGreenā€ slaat op de groene nerf van het blad. Kratom is op meerdere manieren te gebruiken, onder andere door er thee van te maken. Het kruid bevat geen nicotine.

Ingrediƫnten:

Mitragyna Speciosa (Kratom)

Over Indian Elements:

Indian Elements heeft een ruim assortiment met geweldige kruiden en kruidenmixen. Deze veelzijdige producten hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar extra energie, een natuurlijke trip of juist lekker wil ontspannen: Indian Elements staat voor je klaar. Gemakkelijk in gebruik, 100% natuurlijk en 100% vegan.

Waarschuwing:

Gebruik boven de 18 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik dit middel niet op regelmatige basis. Autorijden wordt sterk afgeraden als je onder invloed bent van Kratom. Mitragyna Speciosa mag niet worden gebruikt in combinatie met MAO-remmers. Mensen met nier- of hartproblemen, hoge of lage bloeddruk, diabetes en mensen onder invloed van medicijnen, drugs of alcohol wordt het gebruik beslist afgeraden. Dit kruid is geen geneesmiddel. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet (ver)kopen als het zegel verbroken is.
Bewaren: Bewaar op een donkere en droge plek.

Meer kruiden van

Indian Elements